Sixtus: Påskefrokost


Dato og tid

Lørdag d. 31. marts 2018 kl. 12:00 til 15:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 28. marts 2018 kl. 18:00

Sted

Sixtus Sinatur Hotel & Konference
Teglgårdsvej 73
5500 Middelfart
Denmark

Arrangør

Sixtus Sinatur Hotel & Konference
+45 6441 1999
sixtus@sinatur.dk

Hvorfor holde påskefrokosten hjemme, når du kan slippe for besværet og lade os stå for det hele?

Saml familien til en hyggelig dag i smukke omgivelser og glæd dig til en menu fuld af lækkerier.

Kold platte på bordet som forret

2 slags sild inspireret af påskens traditioner

Den klassiske ”æg og rejer” med økologiske danske æg og gourmetrejer med et twist af kærnemælk og dild samt hjemmerørt mayonnaise

Hønsesalat  lavet på Unghane fra Hopballemølle serveret på sprød brødcrouton

Hjemmebagt hvidt og groft brød lavet på økologisk hvede

Vores hjemmebagte rugbrød lavet på masser af kerner og kærnemælk

Pisket dansk natursmør med saltflager

På buffeten

Kold fiskeplanke med røget og saltet fisk fra det danske farvand

Caesarsalat med unghanebryst fra Hopballemølle, vores hjemmelavede bacon og fast ost fra Elmegården

Æg florentine, porcherede æg serveret på spinatsauce med

sauce mornay og gratineret ost

Tarteletter med røget laks og fennikel

Påskelam fra Hesselager på Sydfyn

Coq au vin lavet på unghanelår fra Hopballemølle serveret med perleløg, svampe og bacon

Ostebordet

Danske oste fra Ryon og Elmegården i Sommersted med søde sager og sprødt lavet på økologiske frø.

Pris pr. person: DKK 325,- 
Børn fra 4-12 år: DKK 165,-


Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Sixtus Sinatur Hotel & Konference
+45 6441 1999
sixtus@sinatur.dk