Skt. Hans på Sixtus


Dato og tid

Lørdag d. 23. juni 2018 kl. 18:00 til 23:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 21. juni 2018 kl. 16:00

Sted

Sixtus Sinatur Hotel & Konference
Teglgårdsvej 73
5500 Middelfart
Denmark

Arrangør

Sixtus Sinatur Hotel & Konference
+45 6441 1999
sixtus@sinatur.dk


Tag familien eller vennerne under armen og nyd en aften i strandkanten med fortryllende gastronomi inkl. vinmenu lørdag den 23. juni, når vi fejrer Skt. Hans på Sixtus. 

Appetizer
Brød på korn og hvede fra Gyldenlund

Forret
Pighvar på sprød crouton, toppet med dansk jomfruhummer fra Læsø. Hertil hvide asparges fra Thorup Bakkegård og Sauce Buerre Blanc.
I glasset: Hvidvin Macon Solutre Pouilly, Ch. De Beauregard, Bourgogne, Frankrig 

Hovedret
Kildegårdens højreb af ungkvæg, der serveres med nye danske kartofler vendt i smør og persille. Hertil en kalvesauce tilsat dejlige danske krydderurter samt sommerens spæde grøntsager og grønne asparges til.
I glasset: Rødvin Le Volte dell´ Ornellaia, Bolgheri, Toscana, Italien                                                   
Dessert
Koldskåls panna cotta serveret med danske sommerbær, små sprøde marengskys, havtornssorbet og skovsyre fra Hindsgavlskoven.
I glasset: Dessertvin Ch. Moulin Caresse, Côtes de Montravel Semillon doux, Bordeaux, Frankrig.

Efter middagen bevæger vi os udenfor på terrassen, hvor Monika og Simon synger fra kl. 21.00. De slutter af med Midsommervisen og bålet tændes ca. kl. 21.30. Herefter er der mulighed for at købe drinks og nyde den smukke udsigt. 

Pris pr. person: DKK 555,- inkl. vinmenu.
Børn fra 4-12 år: 275,-
 

       

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Sixtus Sinatur Hotel & Konference
+45 6441 1999
sixtus@sinatur.dk