Winemakers Dinner i boblernes tegn


Dato og tid

Fredag d. 8. februar 2019 kl. 18:00 til 23:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 28. januar 2019 kl. 12:00

Sted

Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference
Helnæsvej 9
5631 Ebberup
Denmark

Arrangør

Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference
+45 63 73 73 73
gla@sinatur.dk


Arrangementet indeholder appetizer, 5-retters menu, vinmenu og kaffe.

Appetizer:
Brandade salat med lyssej, sprød rug, stenbiderrogn og dild.
L´Star Nyholmgaard, Fyn

Koldrøget færøsk laks, vagtelæg, croutons, østersmayo
NV Cava Brut N de N - Bodegas Naveran, Penedes

Stegt pighvar, spinat, æblepuré, brunet urtesmør, brøndkarse og friske æbler
2014 Rabanus Riesling Sekt - Burg Ravensburg, Baden

Pocheret Label Rouge kylling, kartoffel og selleri i lag, skorzonnerødder, kyllingeskind, sauce med trøffel og champignon
NV Cremant de Bourgogne Rosé Brut - Vitteaut Alberti, Rully
NV Champagne Andre Clouet Rosé Brug - Grand Cru de Bouzy

Hvid Dame & Krystal med sprød hvede
NV Champagne Pierre Peters Cuvée de Reserve Blanc de Blanc - GC le Mesnil

Mandeltærte med figner og kirsebær - hyldeblomstsorbet
Lancelotta dell´Emilia, Filtrato Dolce - Cantina St. Croce, Emilia Romagna

Er i flere der følges ad, så skal det noteres under kommentar i reservationen.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference
+45 63 73 73 73
gla@sinatur.dk